Menu
Dark-side | SEO Expert Score NL
5% of the web is visable for the public
5% of the web is visable for the public
deep and dark web owns the other 95%
deep and dark web owns the other 95%

Welcome to the Dark side

Light in the dark

Dark Side Score NL

Wij hebben meer dan alleen kennis van SEO. En er is nog zoveel meer wat men niet weet, maar daar komt verandering in (als je durft). Wat is hier dan te vinden? En is het allemaal echt zo evil? Leer het hier

1255760

New Ransomware attacks

9999341

New Zero-day vulnerabilities

140000000

Paid bitcoins to unlock files

98

Percent chance you get hacked within 1 year

We share - we care

The internet is a reflection of our society – good, bad, and ugly.

In the digital age, privacy is a luxury.

Dark web

Hoe kom ik daar? Waar moet ik zijn? En als ik daar ben, is er iets te doen?

TOR

Ui, ui, ui, ui. What the F

Social media addiction

The certain addiction. This is not the way social media was designed for?

Privacy

Keep your shit safe, want weg is weg (tenzij je 10 000 000 bitcoins ophoest)

Resources

Hier alvast een voorproefje van een van onze lijsten! Deze lijst bevat Protection & Security links! More is comming soon!


"The Dark Net exposes the true nature of humanity – a constant battle between good and evil."

!@#$ UNKNOWN (*&^%%$%^)
Hackenstein -- Code hard or don't--

"The dark web is a reminder that the internet, like any tool, can be used for both good and evil."

!@#$ UNKNOWN (*&^%%$%^)
RideTheLightning_01001110100 -- Hackers will hack - trust me --

“If you’re not paying for the product, then you are the product”

!@#$ UNKNOWN (*&^%%$%^)
AltControlDEL -- zero days - hero pays--

“Behind the veil of the dark web, a parallel universe thrives, driven by its own set of rules.”

!@#$ UNKNOWN (*&^%%$%^)
left4dead_inthedark -- UNKNOWN FY--

“A single click can transport you into the darkest corners of humanity’s secrets.”

!@#$ UNKNOWN (*&^%%$%^)
GraveDigIT -- There is no light in the dark --

You need to have some knowledge

Knowledge is power - protect yourself!

WE WILL -- you should to

Operative Systems

Linux

SELECTEER VOLLEDIGE SCHIJFVERSLEUTELING IN HET INSTALLATIEPROGRAMMA! Encryptie is essentieel voor privacy en veiligheid. Het zal helpen om je gegevens uit nieuwsgierige ogen te houden, in geval van diefstal, cyberaanval of van de autoriteiten.

Linux Mint

Een GNU/Linux distributie die out of the box werkt. Het is een gebruiksvriendelijk desktopbesturingssysteem dat, in tegenstelling tot Windows, je privacy respecteert en je computerbronnen niet verspilt.

Qubes OS

Qubes is een besturingssysteem met een sterke focus op beveiliging en sandboxing. Het is gebaseerd op Xen en Linux. Het is opgebouwd uit veilig geïsoleerde compartimenten die qubes worden genoemd. Elk programma draait volledig geïsoleerd in zijn eigen qube voor een betere beveiliging. Qubes kan beter samen met Whonix gebruikt worden.Whonix.

Merk op dat we Linux Mint aanbevelen vanwege zijn populariteit en gebruiksgemak, maar de meeste Linux distributies zijn veel beter dan Windows op het gebied van privacy. Het is gewoon een kwestie van smaak

Anonymity-Focused Operative Systems

Whonix

BWhonix is gebaseerd op een geharde Debian (Kicksecure) en stuurt al zijn verkeer door het Tor-netwerk. Het draait als twee gescheiden virtuele machines, de ene is de gateway en de andere het werkstation. Het werkstation maakt alleen verbinding met het internet via de gateway die zijn verbindingen door Tor routeert. Op deze manier, zelfs als malware het werkstation zou infecteren, zou je echte IP nooit in gevaar komen.

Tails

Tails is een live OS gebaseerd op Debian dat alle verbindingen via het Tor netwerk routeert. Het draait vanaf een USB-stick en schrijft nooit iets naar je harde schijf. Het reset zichzelf ook na elke reboot, waardoor er geen bewijs is van enige activiteit tijdens je sessies. Het is niet zo beveiligd als Whonix, dus pas op voor malware.

Web browser

Librewolf

Librewolf is Firefox maar dan standaard privé. Firefox zelf aanpassen kan overweldigend lijken voor minder geavanceerde gebruikers of mensen die gewoon iets uit de doos willen hebben. Librewolf biedt de verharde Firefox-ervaring zonder dat je iets hoeft te veranderen.

Tor Browser

De Tor Browser Bundle is een aangepaste versie van Firefox die is gehard tegen fingerprinting, waarbij de aanpak is om op te vallen, zodat elke gebruiker er hetzelfde uitziet. Daarom raden ze af om add-ons te installeren in de Tor Browser of om andere browsers te gebruiken via het Tor Netwerk.

We raden aan om Chromium-gebaseerde browsers te vermijden omdat we geen Chromium-monopolie op het web willen. Maar als je wanhopig een Chromium-gebaseerde browser nodig hebt voor bepaalde pagina's, vermijd dan Brave en gebruik Ungoogled Chromium

Dark-side | SEO Expert Score NL | tor Dark-side | SEO Expert Score NL| Kali Dark-side | SEO Expert Score NL | linux Dark-side | SEO Expert Score NL | road Dark-side | SEO Expert Score NL | tor tails Dark-side | SEO Expert Score NL | wormgpt Dark-side | SEO Expert Score NL | OS Dark-side | SEO Expert Score NL| tor Dark-side | SEO Expert Score NL| qubes

Secure your ID

VPN + TOR + PROXY + TAILS = 5 years before they track you down

Zie het Dark Web

Als een ondergrondse saloon tijdens de drooglegging. Je kunt niet zomaar binnenlopen en een drankje bestellen. De locatie is zeer geheim en je hebt waarschijnlijk een gids of een wachtwoord nodig om de geheime ingang te vinden.

Als je eenmaal

Op het Dark Web bent, is het nog steeds moeilijk om websites te vinden. De URL's zijn gecodeerd en of iemand moet een website met je delen of je moet een Dark Web zoekmachine vinden.

Loading..